12.2.10

Tareeq gelak i pulak yang sedih



Salam,




Tareeq dah 8bulan =) Dia dah pandai kenal orang sekeliling, pandai gelak, bila kita tgk dia dgn mata yang agak 'gatal' dia akan senyum menyeringai. maklumlah hari2 dikelilingi dgn kakak-kakak cun PICU. Dia dah pandai makan. farleys+nestum+bubur. Alhamdulillah =))
Paling happy ada satu petang tu, i dgn mr.B dok agah2 Tareeq n tiba2 dia gelak terkekek2 macam kena geletek. Surprise + terharu taww bila tgk Tareeq gelak xhingat dunia. Yela...dah macam2 yang dia lalui. Bila tgk dia dah sihat macam tu....terharu. I selalu doakan yang terbaik untuk Tareeq...


uuuu...baby i love u ayyy..everyday ayyy

Papa love u too

p/s: ada vid spesel dari Tareeq....

~Tick~

5 comments:

senioritasara said...

tareeq........8 bulan dah....mama doakan tareeq cepat sembuh. AMIN......dear, can u sms me ur phone no...nnti blk kl i nk pg melawat tareeq...01270231371

ATIQAH TAHAR said...

yang cne i nk sms u..
tgk la no u ni... 01270231371
k k ni no i 019 250 2185 =)

ikutdaymay... said...

alhamdulillah!semoga Tareeq cepat sembuh..nanti kalau kami kelapangan, kami akan lawat baby Tareeq..kami tumpang gembira bila dengar crita Tick tu..smua tu dugaan Allah pada Tick skluarga..kirim salam pd Mr.B

zino said...

alhamdullilah.. tareeq semakin sihat..

Raisah @ echah said...

dear, I baru terjumpe ur blog. tetibe sedih sgt tgk anak u, coz muka cm anak I... I tak sempat go thru ur blog lagi. nnt esk I'Allah. God bless u n ur son!