19.7.10

mama alpa...

Salam,

Tareeq batuk siap demam dh seminggu kat wad. Alhamdulillah semalam tareeq dah balik rumah tapi nampak pasif sikit dari sebelum ni. tapi semakin manja pantang aku begerak mesti merengek (mungkin boleh kenakan topeng 'muka aku' pada muka mak, abah supaya tareeq boleh duduk mengadap diam tak merengek) mak kata budak-budak biasala nak recovr dari demam mmg mcm tu.

mama alpa...
Memang tareeq dah sembuh dari jantung belubang tapi mama lupa tareeq baby yg sensitif. Terlalu mudah untuk dijangkiti mana2 virus. Mama samakan tareeq mcm baby sihat yg lain. Mungkin tareeq demam sebab mama n abah selalu bawak tareeq p jalan-jalan. Semua tu sbb mama n abah xcited tgk tareeq dh sihat. Sorry sayang lepas ni kita lepak-lepak one corner kat rumah je la eh... Nampaknye raya tahun ni pun cancel balik SP, nnt kita ajak tok wan n tok mi mai KL k.

Lupa! baju raya kita mama xhantar tempah lagi... haih

1 comment:

senioritasara said...

cayang dia.....cepat baik ya cayang