7.3.11

Parti Terkejut!

Salaam,

Hi korang okay aku tak emo dah berikutan entry sebelum ini.peace.

Sabtu petang sedang kami(aku,mr.B,Tareeq) layan upin-ipin&apin, dpt text dari along ajak makan-makan kat rumah dia. along memang mcm tu. suka ajak orang makan-makan kat rumah dia. nasib baik dia mmg super dalam bab masak-memasak, bake-membaked semua serah
kat dia. Lain la macam aku. aku terel dalam bab sains kaji hayat, anatomi manusia, public speaking dll tehehehe...

To make it short n sweet:

Sesi consultation bermula sejurus layan upinipin untuk ke midvley


(kalu ko kompem dpt tiket percutian tu jgn lupe 'kusyen' utk aku eh bahaha)

comel tak yang bertudung pink tu? comel bukan? Leen nama dia my itms buddy. Tak sangka jumpa dia kat sini sbb hari jemahat baru je bincang2 nk lepak sama tapi apakan daya tak jadi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. U see guys, benda yang kita rancang tak semestinya jadi. tup2 nahhh... kalau Allah swt dah bagi jalan, akhirnya jumpa gak ek leen :)


Posing jap setelah dapat apa yang amat sesuai utk maksu timah. kepada maksu timah, Happy Birthday! Baru 19th eh? Budak lagi...;p

:)

~Tick~

4 comments:

Leen ^___^ said...

huhuhu ha ah kan tick. Ko tahu nuar ckp apa "b kenapa korang tak mesra?" ermmm "ntah. b segan tick mcm dah matang je..sore dia besar" Hahaha "apalah b ni .. kan dia ckp dia selsema tu yg sore dia besar"

ATIQAH TAHAR said...

besar eh sore aku? aku guna sore base tu!
ala laki ko ade segan la aku nk betepuk betampa dgn ko... miahahaha

Nur Farhan Tahar said...

i look ugly here !

ATIQAH TAHAR said...

Nur Farhan Tahar
ape pulak ugly, ok la tu.. cool.. ahaha