4.9.09

1st Entry

Salam,

hmm... dh lama sy nk try memiliki blog sendiri, dulu penah try buat tapi xda masa sbb berpindah tmpat dan jawatan yang baru..tinggi sket dari jawatan yg dulu..sikiiiit je hehe. Baru nk mngestablishkn diri..absorb apa yang patut (xrelax rpanya bkerja dgn gomen ni ye!) bila dh get used baru la skarang b'jinak2 dgn blog. ckp2 pasal blog ni i salute dgn my boss masa di tempt keja lama...he's the one who intduce me blogging. itupun xcidently dia suh p tgk pic Family Day kitorang kat blog die. Walupun boss bizi, asyik2 meeting, site visit lagi tapi masih ada masa untuk social life dia...gud2 (steady boss!!)

Jd sy pun tefikir knapa boss tu lagi bizi dr aku tp ada je masa utk suma tu...pendek kata selagi ada kemahuan disitu ada jalan ye takk??

~Tick~

2 comments:

Leen said...

Yeah! Steady tick dah ade blog. Welcome! Aku dah jd 1st followers ko huhuhu bangga!

Atiqah said...
This comment has been removed by the author.