11.12.09

Baby...


baby...baby...baby

Salam,

Hah? oh bukan..bukan sy bakal dpt baby baru lah. Saja nk share ngan korang mengenai baby.

Lepas kawin mesti kita tpikir bila nak buat baby? bila nak dapat baby? Tapi ada juga yang tak bersedia nak dpt baby lagi...macam-macam...

Memang seronok+bangga+terharu+takpercaya bila dapat tahu kita preggy. Baru-baru ni ada sembang dgn member msa kat itm dulu yg mengeluh lambat sgt nak dpt anak. Dulu sy pun mcm tu. lepas 6 bulan kahwin bru la pregnant. Ada member yg kawin selepas sy punnnnn dh bunting pelamin.... tapi tu suma kan kerja Allah swt. Tapi sy ada gak try sini saja untuk info la kan...

but it works la rasanya...web ni siap bagi ovulation calendar utk kita.... no harm in trying kan?

berusaha okay...Good Luck Chuck!!

~Tick~

1 comment:

Leen said...

Hai!
Aku dah tgk dah web yg ko bg td. Otherwise,kita jgn putus asa. And dont be stress.