14.12.09

Happy Birthday Tick!

Salam,

Happy 26th Birthday to me.

Thanks for those ho text to me, thru email, nyanyi kat depan i pun ada tawww...mmmuahh

Petang Along call "oi nak hadiah tak? mai singgah umah mak". i cakap uii ada adiah tuuu.. tapi nk rushing p tengok Tareeq jadi esok ja la i redeem adiah tu okay long. padahal hadiah tuk buzday dia Nov aritu i xbagi lagi. terasa malu pulak.

Selalu masa belum kawin kalau buzday je mesti abah bawak p makan kat luar tmpat feveret mesti la kat chopnsteak kt kg. baru. Ada yg cakap xlah best mana pun. tapi i xkesah janji selesa dan dekat pun dekat. bedal je la. Tima kasih abah dan emak. Emak i pandai menjahit tau(tetibe je) heheheh.

Harini kami laki bini jalan-jalan kat klcc lama dh xp sini. (oi leen sabtu pun aku p klcc tgk princess n katak xjumpa ko pun) makan-makan, usha sweater baru mr.B dpt satu. memang hobi dia beli sweater. pegi mana2 pun sweater. selamat katanya. yela pkai tshirt sempoi then pkai la sweater. selamatkan? jeng..jeng..jeng...dan i dapat ni. Thanks husband tq..tq..tq so much =) okay yg lain kita setel kat umah.



kami sekeluarga mengamalkan cara hidup yang sihat. Walaupun mr.B smoking. hehehe Okay lepas ni masa teluang weekends kita jumpa kat lakegarden rumah i k! dh dapat bounce kena la joging jugak ye tak? hehehe toing..toing..toing..


Tapi hadiah yang paling bermakna sekali bila Doc kata Tareeq bertambah baik, esok 15 Dis akan cuba extubate Tareeq. maknanya Tareeq akan bernafas dengan sendiri. Alhamdulillah Ya Allah! mama tau Tareeq kuat. Esok hero mama mesti kuat n berusaha ok. InsyaAllah.


~Tick~


2 comments:

Leen said...

Katak?
Aku g Ahad. Memang lah tak jumpe.

Happy Birthday Tick!
Wah! Dpt Adidas.. best best best
Selamat Berjogging ke lari lari anak ahaks!

zino said...

selamat hari lahir.. semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan...