4.12.09

Wish List...

Salam,

Sy suka tgk kalendar bulan disember nih...nextweek ada 2x hari Jumaat kita cuti tawww...jgn lupe ehh. hehhee 18hb Awal Muharam, 25hb Christmas Day....

Semalam nurse call tanya Tareeq nak hadiah apa for christmas ni. Ha?? hadiah? apesal pulak tetiba nk hadiah? rupa2nya Tareeq dapat wish list for christmas sbb ada drug compny ni nk sponsor bagi present for kids in picu. sangat bagus bukan? at least they can give a smile for those kids yg sakit, xdak mood, dan juga dpt happy kan mak bapak juga. Sy pun apalgi terus cari benda ni.



Elmo luv u so so much..haheha



Dh lama mr.B dok belek tp rasa mcm nk tunggu Tareeq besar skit bru beli. Tp skarang alang2 org nk spnsor kita bedal je laaa kan? hoh hoh hohhhh...Merry Christmas =)


p/s tgh pikir mcm mana nk kuruskn peha? sok sabtu joging se'lap dua best gak kan? bai =)


~tick~




2 comments:

Leen said...

wah! best nyer tareeq boleh wish nak adiah ape..kalu kite jd tareeq agak nye ape yg kita list kan? kalu aku nk g SPA nk relax kan kepala otak.

Atiqah said...

haha..syok kan? uish keja xkan abes smpai botak kepala..hehee