9.8.10

nombor...nombor..

Salam,



Korang pernah buat benda ni jugak ke?

Sabtu haritu aku ke Kedai TM kat Menara Maxisegar untuk setel kan termination streamyx. Punyalah banyak nombor aku kena tunggu... no. anda ialah 2085 sekarang baru no. 2038. tunggu punya tunggu lama mcm nak mam...

Kat depan aku tu ada chinese couple tengah cong..ceng..cong..ceng...rancak bersembang macam setengah batu jauhnya. Kuat betul. tapi awek dia memang cun. Tengah besembang-sembang tiba2 no. pasangan tu jatuh melayang-layang betul2 depan slipar jepun aku. Aku tgk no... aku tgk dia.. tgk no. ... tgk dia... last-last diorang menonong je keluar. Aik!! No. dia mmang cantik no.2058 dan no sekarang ialah 2056. (dlm hati.. ada peluang ni...!!)

tapi aku macam nak ambik ke tidak... nak ke... tak nak... sebelah aku ada lagi pasangan melayu pulak. Mesti diorang pn nmpak no. tu jatuh tadi. aihh nak tunduk ambik mcm segan tahap cipan. tapi memandangkan Jalan TAR dh melambai-lambai nih.. aduh! sejuk badan sekejap.

Dengan selamba badak aku tunduk ambik no. LEGA!! perasaan malu pun hilang. aku dengan bangganya bangun sambil berjalan relax pergi ke kaunter sbb no. 2058 telah tertera di skrin.


Motif: ... siapa malu dia yang rugi ... bukan aku buat salah pun. dorang yg taknak no. tu... kan?

~Tick~

3 comments:

MIK'YAL said...

hahahha..klu aku pn akan jd serba salah...tp mmg nak amik la sgt2 kan..who cares!!HAHAHHAH

senioritasara said...

exactly!tebalkan muka je.xmelanggar undang2 ponz

liaeriana said...

gud..gud..tick..sape yg malu dia yg rugi kan..??tak dpt pgi jalan TAR..ahahaha..