25.8.10

frust la...

Salam,
Semalam korang berbuka dimana? aku bebuka sample-sample je kat umah, mama masak mee udang sedap ooo... ditambah pulak dengan air bandung aiskrim soda lagi la mengah.
minggu depan member sekolah lama ajak berbuka di luar ramai la jugak yg dijangka hadir termasuk la aku sekali dan mungkin akan bawak Tareeq juga ;)
Semalam Tareeq checkup di HUKM dengn Prof Hasniah untuk tentukan samada boleh off O2 atau cont. Tareeq ni masa kat umah pun dia kena pakai O2 24hrs untuk membantu paru-paru dia clear kembali. Tapi kalau nak p mandi aku bukak la O2 tu. he's fine. pernafasan dia pun alhamdulillah macam budak biasa gak la... takde la tecungap-cungap.
So, keputusan checkup semalam amat mendukacitakan la weh... tareeq kena cont O2 sampai bulan Oktober ni huhuhu... nmpaknya cancel joint diorang bebuka diluar, kami anak beranak beraya ni KL shj la... Prof Hasniah siap pesan " so.. raya ni banyak orang keluar masuk rumah kan? jadi janganla dedahkan tareeq sangat okay...." hmm..

ni yang aku frust ni. Sian Tareeq:




Hi geng !


tokmi ajak lepak garden la wehhh...



teng kiu for evriting tokmi =)

~tick~

5 comments:

MIK'YAL said...

hi tareeq!

get well soon,sian mama resau2 .

kita ni mak bapak mmg sanggup buat apa saja utk anak kan..tak beraya sakan pn tkpa la,janji he's OK ^--^

Raisah @ echah said...

salam tareeq...
aunty betul la tak leh tengok gambar Tareeq...jatuh sayang rasanya!

Atiqah, I wonder how u r very strong dear...kagum sgt2! nak jadi mcm u juga.

Rhona T. said...

Hi Tick, tidak keberatan I tanya, kenapa ya dengan Tareeq?

orang brunei kimsalam said...

hi...sayang! Sabar la ek....nnt dah off 02 kita p Aus.....tgh kumpul duit balik nie....sabo2 ye...

ATIQAH TAHAR said...

tasha
kan?? weh takut la pasal bby sitt anak kau tu...

raisah
jatuh sayang eh. tengs ;)
ini ujian Allah swt utk saya...

rhona
tareeq dh ok dr jantung blubang. but now paru2 dia slowly nk recovrd nway thanks for asking =)

org brunei
janji ehhh....