5.10.09

Happy BirthDay Tareeq...

happy birthday to you...jeng.jeng.jeng


happy birthday to you...jeng.jeng.jeng


happy birthday to Tareeq....


happy birthday to youuuu...



kek untuk Tareeq (bkn mama yg buat hehehe)


Semalam 4.10.2009 birthday Tareeq yg ke-4 bulan. but no pic for this entry sebab missi xbagi ambil gambar kat PICU..nak ambik gambar curi2 pun takuttt laaa...haha


tiada apa yang dapat mama n abah doakan selain Tareeq cepat sembuh, boleh duk umah ngn mama n abah. mmg sunyi Tareeq takda dirumah. selalu 24jam hadap tareeq xpernah jemu...bila xda rasa kosong...hmmm i missd my little baby boy :(


~tick~

5 comments:

~Lip~ said...

happy 4th months besday dear..

senioritasara said...

tareeq...happy birthday sayang...get well soon ya.tiqah, u mmg mama yg tabah...insyallah, he'll be ok very soon...ull be reunited.

Leen said...

happy montly buffday Tareeq!
Auntie leen doakan Tareeq cepat2 sihat nnt boleh jd ceria mcm auntie leen kite kan geng double E hik3...


xoxo
auntie leen

zino said...

setiap bulan sambut birthday ke? hehe.. semuga Tareeq cepat sembuh masih kat spital ke lagi..

Atiqah said...

kak lip
sara
leen
: Tenggss mommy2 skalian...luv uolls

zino
: hahaha mestila evry mo, klu everydy lg bagusss