2.10.09

Selamat Hari Raya...jeng.jeng.jeng

Salam,

Hasshhumm!!! huh leganya dpt bersin kuat-kuat. wuih tebainya habuk kt blog nih... lama dh xupdate. Jap eh nak amek bulu ayam satt.. kes..kes..kes.. Bulu Ayam Moden


Selamat Hari Rayaa!! rasenye xlambat lagi nk wish hari raya kat korang kan...=)
Moga Syawal tahun ni membawa seribu erti buat semua disamping keluarga tersayang.
Mula dari Ramadhan sampai harini barula sempat nk update blog sebab kan haritu sy ckp yg Tareeq maybe boleh discharged sebelum raya kan? dukacitanya TIDAK DISCHARGE.
Kami bertiga beraya di hospital sahaja.memang best.Tareeq pun happy...xpecaya?? tgk bawah:




Selamat Hari Rayaaa.... =D

Almost 1month Tareeq di hospital. Sepanjang bulan yg mulia itu jugalah saya berumah betangga siap di hospital. kire hospital ialah 2nd homesweethome saya. walaupun beraya di hospital ketupat, pulut dan lemang tidak dilupa. Pagi raya mak n abah datang bawak semua yg dijanjikannn...termasuk duit raya Tareeq.time kasih wan n atuk....heheee. Hallooo...warded2 pun kitorang anak branak tetap bergaya dgn baju raya okayyy!!! =D Gambar dilain siaran k...Tungguuuu
~Tick~


















2 comments:

Aimarstar said...

susah tol nak guna blogspot nie....

Atiqah said...

iye, tp blog u sooo smart!! sampai xtdoq mlm dok godek2 noo...haha

love ya!