26.10.09

Tareeq's 2nd Operation...

Salam,

Hmm..nothing much to say. Tareeq need his 2nd operation on this wednesday 28 Oktober 2009 but not open heart operation. Op yg pertama ada msalah sket. That PDA still ada flow n sebab tu Tareeq masih kena bantuan oksigen lagi. Memang frust sgt sbb the whole fmily yakin yg Tareeq boleh sembuh...tapi dh masuk 3 minggu masih xboleh off oksigen. rupa2nya salur PDA tu ada kebocoran sedikit. Jadinya 2nd Op ni, Prof Bilkis plan nk tutup salur tu pakai "catheter" (sejenis coil yg akan dimasukkan dari pembuluh darah yg besar di kaki direct smpai ke jantung) untuk block darah kat PDA tu.

InsyaAllah, selagi terdaya kami sekeluarga akan usahakan juga agar Tareeq kembali sihat seperti baby yg lain... Mohon kalian doakan agar Op ke dua ni membawa sinar baru untuk Tareeq dan kami sekeluarga...

p/s: Mama n abah xtahan tgk Tareeq asyik kena intubate je. Sedih. (xmo letak pic nnt kawan2 yg baca pun sedih)


~Tick~

6 comments:

senioritasara said...

betul2...i mesti sedih tgk...gud luck syg.tareeq strong baby!

tokbatin said...

bersabaq tikah... kami sekeluarga mendoakan semoga tareeq cepat sembuh... insyaallah..

Lia Eriana said...

mama lia & family sentiasa doakan agar baby tareeq sembuh cepat & boleh bermain mcm baby lain!!!!tikah,mesti ada hikmah disebalik dugaan besar nie...be strong babe!!

zino said...

apa kabar tareeq sekarang....memang sedih tengok baby dalam keadaan macam tu..

Weed and Bandages said...

semoga family anda sehat.


ouchss..nampak kat permaisuri? malu la pulak.. hehe.. kena kurangkan letak pic kat blog la.. :)

Atiqah said...

amin...

haha..ang malu? p duk jalan ulu...hehe..
tp xdak pic boring jugak.ala relax la..ms weed =D